Hallo, vandaag doe ik mee aan de Creatieve Harten Bloghop getiteld “Gloednieuw”. Gloednieuw slaat in dit geval op de producten die ik heb gebruikt. Allemaal producten uit de nieuwe Spring Summer Catalogus van Stampin’Up! die op 4 januari is gelanceerd.

Toen ik de stempelset Nailed It met bijpassende Build It Framelits Dies zag moest ik meteen aan mijn vader denken. Hij stond altijd klaar met zijn gereedschapskist om te komen helpen klussen. Als eerbetoon aan hem en aan zijn wijze klus lessen heb ik zijn gereedschapskist nagemaakt die overigens al jaren bij ons staat en nog regelmatig wordt gebruikt: (leuk detail de waterpas en de tang komen uit die kist)

Het gereedschap is gestempeld in Archival Basic Grey op Shimmery White en daarna ingekleurd met de aquapainter en vervolgens uitgestanst met de framelits. De bouten, moertjes en de liniaal zijn alleen uitgestanst. Er zit een heel mooi gedetailleerd relief in de bouten en liniaal.

De tekst aan de binnenzijde van de gereedschapskit komt uit de set Avant Garden een van de Sale-A-Bration items die je gratis kunt uitzoeken bij elke 60 euro die je besteed.

Wanneer je de gereedschapskist en andere voorbeelden live wilt zien, dan kan dat tijdens mijn Open Huis, alle informatie hierover vind je hier

Bedankt dat je dat je mijn bijdrage aan deze Gloednieuw Bloghop hebt bekeken, wanneer je op onderstaande knop klikt hop je door naar mijn collega Jolanda Meurs die haar kennende ongetwijfeld ook weer iets heel erg leuks heeft bedacht. O ja, en we vinden het SUperleuk als je een berichtje achterlaat wat je van onze Gloednieuwe projecten vond.

Dit zijn alle Creatieven Harten die aan deze bloghop meedoen:

Caroline van der Straaten

Lotte Noordzij (daar ben je nu)

Jolan Meurs

Helmy Goyer

Henrike Heikoop

Diana van Otterlo

Angelique Nederpel

Dominique Bergen

Carola Gillich

Carolien Boone

Eveline van Heijst

Monique de Kok

Sandra Korten

Barbara Bergmans

Danielle Bennenk

Gebruikte kleuren: Dapper Denim, Crushed Curry, Smokey Slate en Crumb Cake

Gebruikte stempelsets: Nailed it, Avant Garden, Labeler Alphabet en Gorgeous Grunge

En verder: Build It Framelits Dies en Urban Underground Embellishments

Ik wens je A Lotte Stamping Fun!

Lotte