Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Melinda is helemaal los gegaan met de suite Feels Like Frost. Voor de bloghop van vandaag met het thema Kerst maakte ze deze geldhouder.

Voor en achter

De bellyband is aan de voorzijde versierd met de stansen van de Frosted Frames dies. Prachtige gedetailleerde takjes en sneeuwvlokjes!

Aan de achterzijde is de belly band met de mooie besjes tak uit de stempelset Frosted Foliage is gestempeld

Ruimte voor briefgeld

Wanneer je de kaart opent springt het prachtige Feels like Frost DSP je tegemoet. Schitterende foto’s die nauwelijks iets extra’s nodig hebben

Aan de linkerzijde is een band gemaakt waarachter je heel gemakkelijk een briefje kunt stoppen. De witte kaart geeft voldoende ruimte om nog wat te schrijven aan de ontvanger.

Een mooie manier om geld te geven! De geldhouder is al een cadeautje op zich.

En nog even dit …

Afgelopen zaterdag tijdens onze Superleuke Kerstworkshopkregen Linda, Petra en ik van Melinda dit kadootje. Het is gemaakt in de zelfde sfeer als de geldhouder. Je begrijpt dat we daar erg blij mee waren.

Hartstikke leuk dat je ons blog hebt bezocht. Om nog meer in Kerstsfeer te komen, hop gezellig door naar Caroline Ook zij heeft vast een heel mooi project gemaakt met thema Kerst. Je kunt ook doorklikken naar de andere Creatieve Harten die met de bloghop meedoen door op hun naam in de lijst hieronder te klikken.

We vinden het leuk als je een reactie achterlaat!

Veel hopplezier!

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

3 comments on “Creatieve Harten Bloghop – Kerst”

  1. Wat een geweldige kaart voor geld! Had net een bestelling voor iets waar je geld in kon doen voor een verjaardag, ik weet wat het o.a. gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.