Februari, de maand van de liefde. Deze maand is de liefde ook het thema van de Creatieve Harten Bloghop. Een groot aantal van ons hebben weer leuke projecten gemaakt en we hopen je veel inspiratie te kunnen geven door deze bloghop. Misschien kom je nu bij Diana vandaan of start je bij ons, in ieder geval Welkom!

Voor onze bijdrage is Melinda weer aan de slag gegaan en heeft 2 leuke projecten gemaakt. De producten die ze heeft gebruikt vind je onderaan deze blog.

Cadeau-envelop voor het bruidspaar

Vaak vraagt het bruidspaar om een envelop met inhoud zodat ze dat bij een grotere wens kunnen leggen. Je kunt het geld natuurlijk in een envelop doen, maar het is veel leuker als je er een mooi cadeautje van maakt. De buitenzijde van deze cadeau-envelop is versierd met hartjes die gestanst zijn uit het Painted with Love DSP. Door de tekst en kleine hartjes te embossen in goud krijgt het geheel een hele feestelijk uitstraling.
De strik is gemaakt van het Calypso Coral Shimmer Ribbon uit het pak lintjes dat je tijdens Sale-A-Bration gratis kunt krijgen bij een besteding van € 60. Het mooie takje van de Touches of Nature maakt het helemaal af.

Box-card met hart snoepjes
Op 14 februari mag je je Valentijn natuurlijk niet vergeten. Wat is er nou leuker om hem/haar te verrassen met zo’n leuke box-card met daarin een aantal hartsnoepjes. De box-card is gemaakt van het Painted with Love DSP. Je hoeft er alleen nog maar een leuk buikbandje om heen te maken en klaar is je cadeautje!

Ook hier is het hart en de tekst in goud ge-embossed. De gestanste blaadjes zijn afkomstig uit Lots to Love Box Framelits en de kleine gestempelde blaadjes zitten in de stempelset Heart Happiness

De teksten die zijn gebruikt komen uit de Nederlandse sets Boeket vol goede wensen en Sentimenten.

We hopen dat je onze bijdrage leuk vond en vinden het leuk als je ons dat laat weten door een berichtje achter te laten. Klik op de onderstaande knop om door te hoppen naar Danielle “Mrs Brightside” Bennenk voor nog meer liefdevolle inspiratie!

We wensen jullie A Lotte Stamping Fun met het hoppen!

Onderstaande Creatieve Harten doen mee aan deze bloghop:

Caroline van der Straaten

Suzan van Zeijl

Leoni Geertsema

Henrike Heikoop

Carola Gillich

Elly Kreutzer-van Ginkel

Sandra Korten

Monique de Kok

Danielle Kassing

Diana van Otterlo

Lotte NoordzijHier ben je nu

Danielle Bennenk

Melinda heeft met deze producten de projectjes gemaakt: