Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Je kunt in DEZE VIDEO bekijken hoe je mee kunt doen aan deze workshops.

Wat een superleuk onderwerp hebben we in Januari! We kijken er nu al naar uit om de live workshops te gaan verzorgen. Maar nu eerst de bloghop om je een idee te geven wat je in de maand januari van ons kunt verwachten.

Toch nog maar een …

Alhoewel we al heel veel kerstkaarten hebben gemaakt toch nog maar een met je delen die je heel gemakkelijk en binnen no-time kunt maken. En helemaal in het wit! Hoe mooi is dat.

We hebben een staande en een liggende versie gemaakt. Basic White is wat te klok slaat, alleen voor de tekst hebben we de kleur Smoky Slate toegevoegd. De kaart is verder opgebouwd met de Evergreen Forest embossing folder en de Christmas Trees stansen. De bomen zijn bestempeld met de bijpassende Whimsy Trees stempelset in Versamark en daarna geheat-embossed met wit embossing poeder. Hier nog een lintje en daar nog wat van die mooie gems. En uiteraard is de envelop ook niet vergeten.

Let op de stempelset en stansen zijn uitloop artikelen, dus slechts verkrijgbaar tot en met 3 januari 2022 of zolang de voorraad strekt. Wil je meer weten over de uitloopartikelen, klik dan HIER

Hop door naar de anderen

Ook Sandra en Danielle hebben een insprirerend project gemaakt met het thema Monochroom – dus hop snel door om te kijken. Dat doe je door op hun naam te klikken en dan kom je vanzelf bij hun blog

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 31,00
Paper Snips
[103579]
€ 13,50
Take Your Pick
[144107]
€ 12,25
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50