Welkom bij de bijdrage van ALotteStampingFun aan de Creatieve Harten Bloghop van
zaterdag 3 juni die geheel in het teken staat van “Nieuw”. We werken met de prachtige producten van Stampin’Up! en je zult tijdens het hoppen ook veel nieuwe materialen tegenkomen die in de afgelopen donderdag gelanceerde nieuwe jaarcatalogus staan. Als het goed is kom je net bij Danielle vandaan, wat een fantastisch leuk project had zij weer! Fijn dat je de tijd neemt om ook naar onze bijdrage te kijken, deze keer verzorgd door Lotte.

Welcome to our monthly Creatieve Harten blog hop! Thank you for visiting my blog.
This months theme is “Welcome!” and we’re thrilled to have Kylie Bertucci from Australia as our guest designer this month. Please, join us while we’re celebrating the launch of the new Stampin’ Up! annual catalog. We hope to inspire you with our projects, of course, all made with the wonderful products of Stampin’ Up!

Voor vrienden van ons staat het begrip “nieuw” voor het nieuwe huis dat ze een week of wat geleden betrokken hebben. Toen ik de stempelset Thuiskomen (de Nederlandse versie van de nieuwe stempelset At Home) zag wist ik meteen dat ik daar een kaartje voor ze mee ging maken.

Friends just moved to a new house. On the announcement the house in white and grey is theirs, that inspired me to make this card with de Dutch version of the At Home stamp set and matching framelits.

De kleuren zijn geïnspireerd op hun verhuiskaart.

Het witte huis met de grijze kozijnen is hun nieuwe huis. Als kaartbasis gebruikte ik het Thick Whisper White en bewerkte dat met de Brick embossing folder. Met de nieuwe Nederlandse stempelset Thuiskomen en bijbehorende framelits – zo handig hoef je niet te knippen! – maakte ik de deur, deurmat, bordje en bloempotten. De bloemetjes heb ik gekleurd met markers en de mand met Crumb Cake inkt en de blenderpen.

Voor de deurknop en de spijker waar het bordje “gefeliciteerd” aan hangt kleurde ik de Basic Pearls met een zwarte permanente stift.

I colored some pearls with a black permanent market to make the nail for the sign and the doorknop

Als je de deur opent staat er de tekst “met je nieuwe huis”. Dit is een regel op de stempel, maar ik heb de woordjes losgeknipt en ze speels op de “stenen muur” geplakt.

Je kunt natuurlijk bij Melinda en mij terecht om deze leuke Nederlandse stempelset met framelits aan te schaffen.

Dank je wel voor je bezoek en je kunt nu doorhoppen naar Nina door op de onderstaande “volgende” knop te klikken. Ongetwijfeld heeft zij ook weer iets heel leuks gemaakt voor deze bloghop.

Ik wens je tijdens het hoppen ALotteStampingFun, en oh, we vinden het hardstikke leuk als je een reactie achterlaat.

I hope I have inspired you with my project and I would love it if you would leave a comment.
You must be very curious now to see the projects of the other participants! Just click on the ‘Volgende’ (=Next) button to hop-a-long and see the creations of my fellow Stampin’ Up! demonstrators. Have ALotteStampingFun

Voor het maken van deze kaart heb ik de volgende Stampin’Up! producten gebruikt:

Product List

Hieronder tref je de lijst met deelnemers aan van deze Creatieve Harten Bloghop

 1. Caroline van der Straaten
 2. Kylie Bertucci
 3. Danielle Bennenk
 4. Lotte Noordzij – HIER BEN JE NU
 5. Nina Janssen
 6. Jolan Meurs
 7. Eveline van Heijst
 8. Angélique Nederpel
 9. Danielle Kassing
 10. Helmy Goyer
 11. Henrike Heikoop
 12. Anne-Marie Breurkes
 13. Esther Passchier
 14. Leoni Geertsema
 15. Corliene vd Hoef
 16. Carola Gillich  
 17. Diana van Otterlo
 18. Ilse van Vliet