Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Vandaag hoppen we met het Stempel, Inkt en Design Team met inspratie voor de superleuke stempelset Back on Your Feet. De afbeeldingen in deze set zijn echt te grappig!

Back on Your Feet

Sinds Lotte deze set zag popten er meteen 2 dingen in haar hoofd op die ze wilde maken. Een ervan zie je nu, de andere zal ze laten zien in het live workshop programma van Stempel, Inkt & Papier van januari 2020.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Lekker chillen

Wat is er nu lekkerder dan chillen in zee, maar als schildpad is het best lastig om op je rug je evenwicht te bewaren :). Vandaar dat de tekst “Just Breathe” is toegevoegd. Een prima kaartje om aan iemand te sturen die voor een keuze staat of voor een examen.

Afmetingen en werkwijze

Basiskaart is een standaard Stampin’Up! note card. Daarop een mat van Shimmery White met de afmeting 12 x 8,2 cm of 3-1/4 x 4-3/4 inch.

De schildpad is in het midden van de kaart gestempeld. Toen is er rondom een color wash aangebracht met Pool Party inkt refill en de aqua painter. De zee (uit de stempelset High Tide) is gestempeld met Pacific Point en doordat de ondergrond nog nat was vloeit de inkt nog mooi uit.

De tekst “Just Breathe” (uit de stempelset Colorful Season) is gestempeld op een stuk shimmery white en daarna bewerkt met de aqua painter en opgeplakt met dimensionals.

Nog meer inspiratie?

Ben je benieuwd wat je nog meer met deze set kunt doen? Hop dan verder naar de andere 3 leden van het Stempel, Inkt & Design team. Klik op de knop volgende om naar de bijdrage van Sandra te gaan. Je kunt ook verder hoppen door op een van de namen in onderstaande lijst te klikken.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Back On Your Feet Cling Stamp Set
€ 25,00
Colorful Seasons Photopolymer Stamp Set
€ 33,00
High Tide Photopolymer Stamp Set
€ 31,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Pacific Point Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pool Party Classic Stampin' Ink Refill
€ 4,50
Shimmery White A4 Card Stock
€ 12,00
Whisper White Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Aqua Painters
€ 21,00
Old Olive Stampin' Blends Markers Combo Pack
€ 11,00
Ivory Stampin' Blends Marker
€ 5,50
Rhinestone Basic Jewels
€ 6,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50