Dear international readers, welcome to our blog. Please use the translate button in the right top corner of this page to have this post translated in the language of your choice.

Echte post is zoveel leuker

Wanneer er een nieuwe catalogus wordt gelanceerd wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorbeelden hebben om iedereen te inspireren. Daarom organiseren we vaak met een aantal demo’s een swap – een ruilactie. Je maakt een kaartje en dat stuur je dan op en je ontvangt een kaartje retour. Zo leuk als hij op de deurmat valt! En van ruilen komt zeker geen huilen.

Deze keer deden we met 3 swaps mee en zullen onze kaarten een voor een aan je voorstellen, elk in een apart blog bericht. Vandaag is het de beurt aan

Swap nr. 2 Breathtaking Bouquet

Deze stempel is een beetje weggestopt in de mini catalogus. Je vindt hem op pagina 31 in de rechter bovenhoek. De Breathtaking Bouquet stempel. Het is een grote stempel met een prachtige bloemen afbeelding die zich voor heel veel verschillende technieken leent.

Embossen, inkleuren, uitknippen etc. Je kunt er heel veel kanten mee op. Voor deze swap hebben we er voor gekozen om de Breathtaking Bouquet stempel te combineren met de Little Ladybug stempelset. Deze stempelset ontvang je gratis wanneer je een (party) order hebt van € 375 of meer. Dan mag je ook nog eens voor € 45 aan gratis producten uitzoeken. Misschien is het een idee om een aantal vriendinnen uit te nodigen voor een creatieve middag of avond. Wij komen graag naar je toe om je party te verzorgen. Bij de Little Ladybug stempelset zijn vanaf 4 februari ook bijpassende stansen te koop de Ladybugs-stansen.

Afmetingen

Basiskaart Whisper White Thick: 14 x 21 cm rillen op 10,5 cm
Whisper White, Basic Black en Poppy Parade voor het stansen

Gebruikte stansen:
Rectangle Stitched: de grootste voor het uit stansen van de bloem. De grootste en op 2 na grootste rechthoek voor de omlijsting en de smalste rechthoek voor de tekstbanner.
Ladybugs: voor het lieveheersbeestje

Werkwijze

Stempel met gebruik van de Stamperatus de Breathtaking Bouquet op Whisper White. Stans met de grootste rechthoek een deel uit de afbeelding. Stans met de grootste en 2 na grootste rechthoek een frame uit het Basic Black. TIP! leg het frame eerst in elkaar, plak de stansen vast met washi tape en leg daarna het cardstock erop. Plak het frame met dimensionals op de afbeelding en plak het geheel vast op de basiskaart.

Maak de kaart daarna af met het ingekleurde uitgestanste lieveheersbeestje en de tekstbanner. TIP! Voor de banner hebben we de Rectangle Stitched stansen gebruikt, en met de hoek van de stans de banner gemaakt zodat het stiklijntje mooi doorloopt.

Alle materialen die zijn gebruikt, staan onderaan dit blog vermeld. Mocht je iets in je voorraad missen of een aanvulling willen, wij verzorgen graag je bestelling. Stuur ons een email (lotte@alottestampingfun.nl) met je wensen en dan komt het dik voor elkaar.

Lieve groetjes van

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Ladybugs Dies
[153588]
€ 35,00

En deze producten gebruiken we altijd:

Product List
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[102394]
€ 6,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50