Dear international readers.
Welcome to our blog, Please use the translate button up in the right hand corner to read this blog in your preferred language.

Welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief  van drie Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’Up! Product centraal zetten in een “Live” workshop programma. In dit programma bieden we ten minste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus “Live” workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. Wil jij weten hoe je aan dit “Live” workshop programma kunt mee doen klik dan hier om naar de pagina te gaan met uitgebreide info over Stempel, Inkt & Papier programma.

Vandaag geeft het design team van Stempel, Inkt & Papier in deze bloghop je vast een voorproefje wat je kunt verwachten van de live workshops in de maand september. Dan is het thema Sale – A – Bration. We gaan je dus verrassen met projecten die zijn gemaakt met de Sale – A – Bration artikelen.

Voor deze bloghop zijn we aan de slag gegaan met het Beautifully Penned papier. Prachtig papier in zwart en wit en is prima te combineren met de stempels en stansen uit de Hand Penned Suite die je in de jaarcatalogus kunt vinden. Het is altijd heel lastig om je schaar in dat mooie papier te zetten, dus wij gebruiken dan ook graag grote stukken. We maakten uit 1 vel van 12 x 12 inch 3 cadeauzakjes. Zeg nou zelf, die heb je toch nooit genoeg?

We maakten de zakjes met verschillende sluitingen, waarbij toch wel de sluiting achter een gestanste afbeelding favoriet is. Alhoewel de ouderwetse sluiting met het draadje, dat heeft toch ook wel wat! Het papier laat zich ook heel goed combineren met de Pinguin Pret Bundel. Wanneer je je afvraagt waar die oranje streep en de gekleurde bloemen op het papier vandaan komen – je haalt je Stampin’ Blends te voorschijn een gaat heerlijk het papier zitten kleuren. Daardoor geef je het een geheel eigen uitstraling.

Twee van de cadeauzakjes zijn al met inhoud. De bloemen met een bloemenbon en de pinguin word straks gegeven met wat geld erin. Deze zakjes zijn echt superleuk om te maken, te geven en om te krijgen!

Hop door naar de anderen

Natuurlijk hebben Danielle en Sandra ook weer hele leuke projecten gemaakt! Ben je ook zo benieuwd wat zij deze keer hebben gemaakt? Klik dan op een van hun namen hieronder en je wordt vanzelf naar hun project gemaakt met speciale stansen gebracht.

Werkwijze

Klik hier om de werktekening en beschrijvijng met de maten voor de 3 zakjes te downloaden.

Iets bestellen?

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Heb je iets nodig of heb je een product gezien dat je graag wilt hebben? Wij verzorgen graag je bestelling. Je kunt je bestelling emailen naar lotte@alottestampingfun.nl en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je komt!

Lieve groetjes,

Dit zijn de producten die we voor dit project hebben gebruikt:

Product List

En deze producten gebruiken we altijd

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Simply Shammy
[147042]
€ 9,75
Stampin' Scrub
[126200]
€ 22,00
Stampin' Mist
[153648]
€ 13,25