Beetje raar natuurlijk om jezelf de beste te noemen, maar ik krijg vaak de vraag maak jij nooit foutjes als ik mijn projecten laat zien. Natuurlijk wel, maar die zet ik nooit neer, haha. Vanmorgen gebeurde het dus ook. Marlot onze dochter is vandaag 20 geworden en zoals het meestal gaat, voor mijn gezinsleden heb ik geen inspiratie tot meestal de dag zelf. Dus nu ook. Toen ik om 06:30 wakker werd zat de kaart in mijn hoofd en dus op naar beneden om hem te maken zodat ik hem aan het ontbijt kon geven..

Toen hij helemaal af was ontdekte ik de fout… Het was blijkbaar toch te vroeg. Na overleg met Martin toch besloten om hem te geven en niet over te maken. De kaart is met liefde gemaakt en een hele creatieve 🙂 En gelukkig viel de fout niet meteen op. Ze vond hem erg leuk en was drukker in de weer om naar de techniek te kijken dan te lezen wat er stond. 
Fijne zondag nog!

Lieve groetjes en ALotteStampingFun gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.