Wat bieden wij?

Je kunt voor veel verschillende dingen bij ons terecht. Uiteraard zijn er de door ons ingeplande workshops maar er is nog veel meer mogelijk:

PRIVÉ WORKSHOP – wanneer je het leuk vindt om voor een eigen groepje (vriendinnen, afdeling, collega’s etc) een workshop te organiseren dan kan dat. Bij ons in Rotterdam of in  Hillegom of bij jou op locatie (minimaal 4 personen).

VERJAARDAGSFEESTJE – het is altijd lastig om te bedenken wat je nu weer voor feestje moet geven. Wellicht is een aangepaste workshop voor kids (vanaf 8 jaar) een leuk idee.
Er zijn volop mogelijkheden om er iets heel leuks van te maken.

AANKLEDING – wil je je huwelijk, kraamfeest of andere feestelijke gebeurtenis een geheel  eigen tintje geven door middel van unieke slingers, tafeldecoraties, afscheidscadeautjes etc. dan kun je altijd vragen of wij met je mee willen denken.

KAART OF VERPAKKING IN OPDRACHT – een feestje, een huwelijk, een geboorte je wilt het allemaal aankondigen. Of ben je heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar een leuke verpakking voor je kadobon of de artikelen die je verkoopt, we maken graag een voorstel voor je.

PRODUCTEN BESTELLEN – en uiteraard kun je producten bij ons bestellen. Vanuit de catalogus, maar we hebben ook regelmatig door met ons met liefde gebruikte producten te koop. Ook kun je bij ons terecht als je maar 1 vel cardstock nodig hebt of een metertje van je favoriete lint.

Kortom; je kunt altijd contact met ons opnemen en samen komen we vast tot iets moois!