Dear International Readers, Welcome to our Blog.
F or your own convenience please use the translate buttom on your right to select the language of your choice.
Thank you so much for stopping by!

Samen delen

Soms is een heel pak Designer Series Paper te veel voor je. Dat snappen wij en daarom kun je al het design papier bij ons ook altijd in kleinere pakjes kopen. Of je nu een half pak wilt, stroken van 15 x 30 cm of een pakketje van 15 x 15 cm, het kan allemaal. Neem contact met ons op wat je zou willen hebben en we helpen je graag verder.

Papershare mini catalogus 4 januari – 30 juni 2022

Aan het begin van een nieuwe catalogus hebben we altijd een speciaal pakketje dat we samenstellen. Ook nu weer. In het pakketje zitten maar liefst 60 verschillende vellen. De vellen zijn per soort verpakt en zijn voorzien van een naamsticker. Wat zit er deze keer in?

Voor dit pakketje betaal je € 20,50 exclusief verzendkosten. Aangezien niet al het papier op 4 januari al leverbaar is, is de verwachting dat de papershare eind januari verzonden kan worden.

Wil je het papier van dichtbij zien? KLIK DAN HIER voor de video die we hebben gemaakt. Let op! In deze video wordt ook het Designer Series Papier uit de Sale-A-Bration folder (4 jan – 28 feb ’22)getoond, dat is niet in dit pakket inbegrepen.

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze papershare? Stuur dan een email naar lotte@alottestampingfun.nl en we zorgen ervoor dat je het pakket zo snel mogelijk krijgt toegestuurd of kunt ophalen. Uiteraard is de Papershare bij zowel Lotte als bij Melinda te bestellen