Over Ons

Welkom! Wij zijn Lotte en Melinda, de gezichten achter ALotteStampingFun

Ik ben Lotte en woon in Rotterdam. Sinds ik voor het eerst een stempel op papier zette tijdens een workshop in 

2003, ben ik verliefd op de spullen van Stampin’ Up! Ik vind het zo fijn dat alle producten (papier, inkt, lint etc) op elkaar zijn afgestemd, zodat je de mooiste dingen kunt maken. 

Ik ben getrouwd met Martin en heb 2 kinderen: Marlot en Koen. Na 5 jaar in de Verenigde Staten te hebben gewoond en daar Stampin’ Up! demonstrator te zijn geweest, zijn we in augustus 2015 terug verhuisd naar Nederland en heb ik mij in oktober van dat jaar aangemeld als Stampin’ Up! demonstratrice in Nederland.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn enthousiasme en tips en tricks te delen met anderen en heb er dan ook heel veel plezier in om dat te doen. Of het nu tijdens een workshop op locatie is of via online video’s, dat maakt me niets uit 🙂

Ik ben Melinda uit Hillegom

en sinds 2004 gek op stempels, inkt, papier en meer wat je met de mooie producten van Stampin Up kan maken! Het mooie van Stampin’ Up! is dat alle producten goed op elkaar afgestemd zijn. Prachtige kleuren en van goede kwaliteit. Het is dan ook heel eenvoudig om de leukste kaarten, doosjes, traktaties en cadeauverpakkingen te maken met al deze producten.

Ik was door Lotte al besmet met het Stampin’ Up! virus dus toen Lotte terugkwam uit de VS en hier demonstratrice werd, ben ik meteen haar eerste teamlid geworden.

Het allerleukste van mijn uit de hand gelopen hobby vind ik het delen van mijn enthousiasme en kennis tijdens de workshops. Het gaat vaak niet om het eindresultaat, maar vooral om de gezelligheid en het plezier dat we dan met elkaar hebben.

Trots Op

Nr. 2 in Nederland 2019-2020

Echt, dit hadden we nooit durven dromen !

Nr. 3 in teamopbouw 2019-2020

We zijn heel blij met ons team. Lijkt het je leuk om ook onderdeel uit te maken van ALotteFunStampers klik dan hier voor meer informatie

Nr. 2 in leiderschap 2019-2020

Supertrots op de leden van ons team ALotteFunStampers die in dit jaar gegroeid zijn.

Nr. 2 in verkoop 2019-2020

Dankbaar voor alle klanten die het vertrouwen in ons stellen door bij ons hun Stampin’ Up! producten te bestellen.

Incentive reis naar Maui verdiend 2020

Helaas zullen we ivm Corona de reis niet kunnen maken.

Nr. 3 in teamopbouw 2016-2017

We zijn heel blij met ons team. Lijkt het je leuk om ook onderdeel uit te maken van ALotteFunStampers klik dan hier voor meer informatie