KOFFIE MET KAART
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje. Elke week een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: elke donderdagochtend (met uitzondering van de Grand Cafe data)
Hoelaat: binnenlopen tussen 10:00 uur – 12:00 uur
Kosten: € 4,50 per ochtend


GRAND CAFE
Een uitgebreidere versie van Koffie met Kaart. Onder begeleiding maak je vanaf nul een iets groter project. Dat kan een doosje zijn, een “fancy fold” kaart, een mapje, elke keer iets anders. Het is fijn als je je eigen snijmaterialen meebrengt. Je ontvangt na afloop de instructies zodat je het project ook nog een keer thuis kunt maken. Uiteraard krijg je tijdens Grand Café ook een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Wanneer:  29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 12 december
Hoelaat: van 10:00 – 12:00 uur
Kosten: € 6,00 per ochtend graag opgeven door te mailen naar lotte@alottestampingfun.nl


WORKSHOP KALENDER

Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 2,5 en 3 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Lotte via lotte@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HOME DECOR WORKSHOP

Magnolia paneel
Come Sail Away paneel

Home Decor Workshop wordt 2 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past: donderdag 22 augustus 13:30 uur of zaterdag 24 augustus 10:00 uur

Tijdens deze workshop maak je een paneel van 25 x 25 cm dat je neer kunt zetten. Je kunt kiezen voor het bloemrijke Magnolia paneel of het wat stoerdere Come Sail Away paneel. Alle materialen zijn zoveel mogelijk voorgesneden zodat het “leuke” werk overblijft, namelijk het stempelen en versieren.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers en een goed gevuld workshop pakket. Uiteraard zit in het pakket ook een standaard voor het paneel, zodat je het thuis meteen neer kunt zetten. En natuurlijk maak je gebruik van mijn stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 14 augustus 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl Vergeet niet te vermelden welk paneel je wilt maken.

Floral Essence Workshop

Floral Essence bundel

Floral Essence Workshop wordt 2 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past: donderdag 5 september 13:30 of zaterdag 7 september 10:00 uur

Voel je Monet wanneer je naar deze workshop komt. We gaan aan de slag met alle producten uit de Floral Essence Suite om een aantal kaarten te maken in een bijpassend doosje. Dat doosje kun je dan ook weer als een cadeauverpakking gebruiken. Je ontvangt bij de workshop een doosje met Perennial Essence Floral Centers om op je projecten te plakken. Uiteraard neem je de rest van het doosje mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Bestel je voor of tijdens de workshop de Floral Essence bundel van € 38,50 dan betaal je voor de workshop € 12,50.

Uiterlijke datum opgeven: 28 augustus 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl