KOFFIE MET KAART
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje. Elke week een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: elke donderdagochtend (met uitzondering van de Grand Cafe data)
Hoelaat: binnenlopen tussen 10:00 uur – 12:00 uur
Kosten: € 4,50 per ochtend


GRAND CAFE
Een uitgebreidere versie van Koffie met Kaart. Onder begeleiding maak je vanaf nul een iets groter project. Dat kan een doosje zijn, een “fancy fold” kaart, een mapje, elke keer iets anders. Het is fijn als je je eigen snijmaterialen meebrengt. Je ontvangt na afloop de instructies zodat je het project ook nog een keer thuis kunt maken. Uiteraard krijg je tijdens Grand Café ook een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Wanneer:  29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 12 december
Hoelaat: van 10:00 – 12:00 uur
Kosten: € 6,00 per ochtend graag opgeven door te mailen naar lotte@alottestampingfun.nl


WORKSHOP KALENDER

Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 2,5 en 3 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Lotte via lotte@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

20 Kerstkaarten Workshop

20 Kerstkaarten Workshop wordt 2 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past:
Vrijdag 22 november 10:00 – 14:00 uur of
Zaterdag 23 november 10:00 – 14:00 uur

Hoe leuk is deze Night Before Christmas Suite! Met de Memories&More Card Pack en Cards&Envelopes uit deze suite maken we in korte tijd 20 eenvoudige maar superleuke kerstkaarten. 

Kosten € 29,50 inclusief alle materialen, koffie/thee met lekkers en een eenvoudig (boterhammen)lunch.

Opgeven voor 14 november a.s. via lotte@alottestampingfun.nl


Adventskalender Workshop

Adventskalender Workshop wordt 3 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past:
Donderdag 7 november 13:30 – 16:30 uur
Vrijdag 8 november 10:00 – 13:00 uur
Zaterdag 9 november 10:00 – 13:00 uur

Dit is niet alleen een Adventskalender. Het is een stevig frame waarin 25 laatjes zitten waarin je van alles kunt stoppen. Tijdens deze workshop zullen we de laatjes met de materialen die worden bijgeleverd versieren zodat je hem als Adventskalender kunt gebruiken. 
Kosten € 39,50 inclusief alle materialen en koffie/thee met lekkers.

Opgegeven voor 1 november a.s. via lotte@alottestampingfun.nl

Kom dan na kerst terug met het frame en de laatjes voor de vervolg workshop. Dan gaan we aan de slag om de laatjes met de Follow Your Art suite te versieren. Zo krijgt de adventskalender een andere invulling en geef je hem een mooie plek in je hobby kamer voor al je kleine embellishments!