KOFFIE MET KAART
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje. Elke week een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: elke donderdagochtend (met uitzondering van de Grand Cafe data)
Hoelaat: binnenlopen tussen 10:00 uur – 12:00 uur
Kosten: € 3,50 per ochtend


GRAND CAFE
Een uitgebreidere versie van Koffie met Kaart. Onder begeleiding maak je vanaf nul een iets groter project. Dat kan een doosje zijn, een “fancy fold” kaart, een mapje, elke keer iets anders. Het is fijn als je je eigen snijmaterialen meebrengt. Je ontvangt na afloop de instructies zodat je het project ook nog een keer thuis kunt maken. Uiteraard krijg je tijdens Grand Café ook een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Wanneer: 9 augustus, 13 september, 25 oktober, 22 november, 13 december 2018
Hoelaat: van 10:00 – 12:00 uur
Kosten: € 5,00 per ochtend graag opgeven door te mailen naar lotte@alottestampingfun.nl

 


WORKSHOP KALENDER

Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 2,5 en 3 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Lotte via lotte@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

FLORAL ROMANCE WORKSHOP donderdag 21 maart 13:30 vrijdag 22 maart 10:00 en zaterdag 23 maart 13:30

In deze workshop wordt aandacht besteed aan diverse inkleurtechnieken die je kunt gebruiken. In combinatie mde het prachtige vellum papier en de stansen uit de Floral Romance Suite maak je de prachtigste kaarten. Om het geheel nog wat extra’s te geven ontvang je een pakje Frosted Flower Embellishments om op je projecten te plakken. Uiteraard neem je de rest van het pakje mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 13 maart 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl

20 KAARTEN IN EEN DOOS WORKSHOP donderdag 4 april 13:30 vrijdag 5 april 10:00 en zaterdag 6 april 13:30

Je maakt met behulp van voorbedrukte Memories&More kaartjes maar liefst 20 kaarten voor heel veel verschillende gelegenheden. En je maakt een doos waar je de kaarten en enveloppen in kunt opbergen. Je maakt 10 grote en 10 kleine kaarten. De doos met kaarten is ook heel erg leuk om cadeau te geven!

De workshop kost € 29,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 27 maart 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl

MANNEN WORKSHOP donderdag 2 mei 13:30 vrijdag 3 mei 10:00 en zaterdag 4 mei 13:30

Uiteraard mogen we de mannen in ons leven niet vergeten! In deze workshop maken we een leuke cadeauverpakking en een aantal kaarten waar geld of een cadeaukaart in gestopt kan worden. De projecten krijgen een extra stoere look met de Classic Garage Metal Elements. De rest van de sleutels in het doosje dat je bij de workshop ontvangt neem je mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 24 april 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl