KOFFIE MET KAART
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje. Elke week een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: elke donderdagochtend (met uitzondering van de Grand Cafe data)
Hoelaat: binnenlopen tussen 10:00 uur – 12:00 uur
Kosten: € 4,50 per ochtend


GRAND CAFE
Een uitgebreidere versie van Koffie met Kaart. Onder begeleiding maak je vanaf nul een iets groter project. Dat kan een doosje zijn, een “fancy fold” kaart, een mapje, elke keer iets anders. Het is fijn als je je eigen snijmaterialen meebrengt. Je ontvangt na afloop de instructies zodat je het project ook nog een keer thuis kunt maken. Uiteraard krijg je tijdens Grand Café ook een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Wanneer: 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 12 december
Hoelaat: van 10:00 – 12:00 uur
Kosten: € 6,00 per ochtend graag opgeven door te mailen naar lotte@alottestampingfun.nl

 


WORKSHOP KALENDER

Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 2,5 en 3 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee en wat lekkers. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Lotte via lotte@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Daisy Lane/Pluk de dag Workshop wordt 3 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past:
donderdag 11 juli 13:30 of zaterdag 13 juli 10:00 of zaterdag 20 juli 10:00

Je gaat aan de slag met de Daisy Lane/Pluk de dag stempelset en de bijbehorende ponsen. Je maakt 6 kaarten en een doosje om de kaarten in te bewaren. Handig om zelf op voorraad te hebben liggen maar ook ontzettend leuk om cadeau te geven! Om het geheel nog wat extra’s te geven ontvang je een doosje met Perennial Essence Floral Centers om op je projecten te plakken. Uiteraard neem je de rest van het doosje mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Bestel je voor of tijdens de workshop de Daisy Lane bundel van € 42,75 dan betaal je voor de workshop € 12,50. Bestel je de bundel en vul je je order aan tot minimaal € 60 dan betaal je slechts 7,50 en ontvang je een bonus coupon van € 6,00 te besteden in augustus.

Uiterlijke datum opgeven: 8 juli 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl


Come Sail Away Workshop wordt 2 x gegeven. Kies de datum die in jouw agenda past:
donderdag 25 juli 13:30 of zaterdag 27 juli 10:00

Niet alleen voor de liefhebber van de varen en het water, maar elke man vindt het leuk om een stoere kaart te ontvangen. We maken in deze workshop een doosje waarin een giftcard of geld kan worden gegeven en 4 kaarten met bijpassende enveloppen die ook nog in het doosje passen. Bij deze workshop ontvang je een doosje met Sail Away Trinkets om op je projecten te plakken. Uiteraard neem je de rest van het doosje mee naar huis.
*foto geeft sfeer van de workshop weer

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 18 juli 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl