KAARTEN EN MEER
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje of iets anders leuks. Keer een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: elke 1e en 3e dinsdagmiddag en vrijdag ochtend en -middag van de maand
dinsdag: 5 en 19 maart, 2 en 16 april, 7 en 21 mei
vrijdag: 8 en 22 maart, 5 en 19 april, 10 en 25 mei
Hoelaat: Ochtend: 10:00 -12:30 middag 14:00 – 16:00 uur
Kosten: € 5,00 per keer graag opgeven door te mailen naar melinda@alottestampingfun.nl


WORKSHOPKALENDER
Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 3,5 en 4 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee, wat lekkers en een lunch. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Melinda via melinda@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

FLORAL ROMANCE WORKSHOP zondag 23 maart 13:30

In deze workshop wordt aandacht besteed aan diverse inkleurtechnieken die je kunt gebruiken. In combinatie mde het prachtige vellum papier en de stansen uit de Floral Romance Suite maak je de prachtigste kaarten. Om het geheel nog wat extra’s te geven ontvang je een pakje Frosted Flower Embellishments om op je projecten te plakken. Uiteraard neem je de rest van het pakje mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 13 maart 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl

MANNENWORKSHOP zondag 5 mei 13:30

Uiteraard mogen we de mannen in ons leven niet vergeten! In deze workshop maken we een leuke cadeauverpakking en een aantal kaarten waar geld of een cadeaukaart in gestopt kan worden. De projecten krijgen een extra stoere look met de Classic Garage Metal Elements. De rest van de sleutels in het doosje dat je bij de workshop ontvangt neem je mee naar huis.

De workshop kost € 19,50. Dit is inclusief zoals altijd koffie en/of thee met lekkers, een goed gevuld workshop pakket met een Stampin’Up! product dat je tijdens de workshop gebruikt en daarna mee naar huis neemt. En natuurlijk gebruik van de stempels, inkt enz.

Uiterlijke datum opgeven: 24 april 2019. Opgeven kan door een email te sturen naar lotte@alottestampingfun.nl