Er zijn een aantal manieren om Stampin’Up! producten bij ons te kopen

ONLINE
Via het winkelwagentje kom je terecht in de online shop. Hier kun je bestelling plaatsen en deze direct naar je toe laten sturen, betaling in de online shop is alleen mogelijk met een credit card.

Voor onderstaande manieren kun je of cash, via een bankoverschrijving of met pin betalen.

VIA EMAIL
Je kunt ons e-mailen met je bestelling en vermeld de wijze waarop je de bestelling wilt ontvangen. Wanneer je je bestelling op komt halen op een van onze locaties dan betaal je geen verzendkosten. Betaling kan cash, pin of via bankoverschrijving. Je bestelling wordt geplaatst wanneer wij het geld hebben ontvangen. Indien je je bestelling direct naar je huis wilt laten sturen dan betaal je € 5,95 verzendkosten.

LIVE
Ben je bij een van onze evenementen aanwezig, dan kun je natuurlijk direct bij ons bestellen.

VERZAMELBESTELLING
2 keer per maand plaatsen wij een verzamelbestelling op vaste data, te weten op de 15e en de laatste dag van de maand. Zorg ervoor dat je bestelling en betaling uiterlijk voor 18:00 uur van de genoemde datum bij ons binnen is.

JANUARI: zondag 14 en 28
FEBRUARI: zondag 11 en 25
MAART: zondag 18 en zaterdag 31 (laatste mogelijkheid bestellen uit Sale-A-Bration)
APRIL: zondag 15 en 29
MEI: zondag 13 en donderdag 31 (laatste mogelijkheid bestellen uit lente/zomer 2018 en jaarcatalogus 2017-2108)

BIJ ONS THUIS
Kom je net één vel cardstock te kort? Is een heel rol lint of een DPS paper stack te veel voor je? Dan hebben wij de oplossing: tijdens een workshop of op afspraak kun je ook een aantal artikelen los bij ons kopen. Neem even contact met ons op als je wat nodig hebt.