KOFFIE MET KAART EN MEER
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we gezellig een kaartje of iets anders leuks. Keer een andere. Ben je nieuw of breng je iemand mee die nieuw is, dan is Koffie met Kaart gratis.
Wanneer: 24 april,
Hoelaat: 14:00 – 16:00 uur
Kosten: € 3,50 per keer graag opgeven door te mailen naar melinda@alottestampingfun.nl


WORKSHOPKALENDER
Voor alle workshops geldt dat ze tussen de 3,5 en 4 uur duren. De workshops zijn inclusief alle materialen, gebruik van stempels, inkt en gereedschappen en natuurlijk koffie/thee, wat lekkers en een lunch. Een plekje reserveren voor onderstaande workshops? Mail dan naar Melinda via melinda@alottestampingfun.nl en vertel naar welke workshop en op welke datum je wilt komen.

Mocht je de workshops graag willen volgen maar de datum komt je niet uit, laat ons dat dan weten. We plannen graag een andere datum met je.

Uiteraard maken we ook workshops op verzoek, dus heb je een feestje te vieren en wil je iets creatiefs doen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 


#alottestampingfun #schiedam #hillegom #koffiemetkaart #stampinup #stampinupnl #workshops #scrapbooking #kaartenmaken #kadoverpakkingen #truegentleman

TRUE GENTLEMAN WORKSHOP
Handig mapje gevuld met diverse mannen kaarten en labels
Wanneer: zaterdag 2 juni 11:00 – 15:00 uur
Kosten: € 19,50 per persoon


#alottestampingfun #schiedam #hillegom #koffiemetkaart #stampinup #stampinupnl #workshops #scrapbooking #kaartenmaken #kadoverpakkingen #Partypandas

KIDS WORKSHOP PARTY PANDAS 
Pizzadoosje kadoverpakking met 3 kleine kaartjes en envelopjes
Kosten: op aanvraag
Kosten: € 10,00 per persoon