IMG_5654

Vandaag ben ik in Amsterdam in de Beurs van Berlage voor On Stage Local, een groot evenement waar de Nederlandse Stampin’Up! demonstratrices bij elkaar komen. Een van de dingen die we doen is “swappen” of te wel ruilen. Gisteren liet ik op Facebook dit oranje tasje al zien gevuld met mijn 50 swaps. En dan nu de onthulling wat er in zat:

Today I am in Amsterdam attending On Stage Local, a big event where the Dutch Stampin’Up demonstrators meet. One of the things we do today is “swapping”. Yesterday I showed on Facebook a little orange bag with my 50 swaps in. Now it is time to reveal what was in there…

Tada!!

IMG_5616

Een kaartje voor een bruidspaar met een romantische kleuren combinatie: Blushing Bride (hoe toepasselijk), Smoky Slate en Very Vanilla. Ik stempelde met de sets BYOP, Flower Shop, Petite Petals en Gorgeous Grunge. Met Thick Bakers Twine maakte ik een infinity knoop om “to tie the knot” te symboliseren. Ik hoop dat mijn collega’s hem leuk vinden.

Wat vind jij er van? Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Ik wens je ALOTTESTAMPINGFUN

A card for newly weds in soft romantic colors: Blushing Bride (how appropriate), Smoky Slate and Very Vanilla. I stamped with the following sets BYOP, Flower Shop, Petite Petals and Gorgeous Grunge. To finish it of I “tied the knot” with Thick Bakers twine. I hope my fellow demonstrators like my card. 

How do you feel about it? It would be nice if you would leave your comment.

Have ALOTTESTAMPINGFUN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.