Samen met Petra Hesseling (Doosjes en Meer) en Linda van Yperen (Alter Ego Creatief) organiseren wij een SUper leuke kerstworkshop in Villa Flora in Hillegom.

Of je nu wel of niet creatief bent, jong of oud, dat maakt allemaal niet uit. Wij staan je met raad en daad bij en zorgen ervoor dat je met heel veel leuke cadeau verpakkingen en kaarten naar huis gaat. Wel zo makkelijk voor de komende feestdagen! Je ontvangt een goed gevuld pakket met Stampin’Up! materialen waarvan al heel wat basis dingen zijn voorgesneden en gestanst. Dus je kunt meteen aan de slag met versieren 🙂

Gedurende de dag zal er een high tea buffet staan met onbeperkt koffie, thee en water. De kosten van deze workshop bedragen € 47,50 per persoon. Dit is inclusief je materiaalpakket, een uitgebreide werkbeschrijving van alle projecten, de high tea, gebruik van stempels, inkt, ponsen en stansen. Natuurlijk zorgen we ook voor nog wat leuke verrassingen gedurende de dag.

Locatie: Villa Flora, Hoofdstraat 55, 2181 EB Hillegom, http://www.hotelvillaflora.nl – gratis parkeren en goed bereikbaar met de trein.
Wanneer: zaterdag 4 november 2017 of zondag 5 november 2017
Tijd: 10:30 – 17:00 uur
Inschrijven: Stuur een email naar lotte@alottestampingfun.nl en vermeld met hoeveel personen en op welke datum je wilt komen.
Betalen: je ontvangt een email met de betaalgegevens. Wanneer je betaling is ontvangen is je plaats gegarandeerd.

De uiterlijke inschrijfdatum is 15 oktober 2017 en vol = vol dus wees er snel bij!

Een ding is zeker: we hebben tijdens deze SUper leuke kerstworkshop ALotteStampingFun!

We vinden het leuk je in Hillegom te zien !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.