Daar is die dan, de eerste blog op de vernieuwde website van ALotteStampingFun. Samen met Arjenne van arjenne.com heb ik de afgelopen weken hard gewerkt aan de nieuwe uitstraling en samen met Melinda ben ik hard aan het werk om er voor te zorgen dat we in de toekomst regelmatig veel leuke dingen hier gaan posten.


Het adres van de site is hetzelfde gebleven, alleen de uitstraling is heel anders geworden. En we hebben een nieuw logo. We hopen dat jullie het leuk vinden. Zelf zijn we erg tevreden. De website is nog niet af, in de loop van de tijd zul je zeker nog kleine veranderingen zien of worden er nog pagina’s toegevoegd. Des te meer een reden om vaak terug te komen.


Al heel lang vriendinnen en al heel lang dezelfde hobby. Het afgelopen jaar hebben Melinda en ik heel veel samengewerkt en vanaf nu zullen we dat ook samen gaan doen onder de naam ALotteStampingFun. Want dat hebben we altijd als we samen zijn! Je zult op deze site dus ook alle activiteiten die we organiseren in Schiedam en Hillegom aantreffen.


Vandaag is de nieuwe jaar catalogus van Stampin’Up! gelanceerd. Maar liefst 236 pagina’s boordevol met inspiratie voor kaarten, kadoverpakkingen enz. Wil je ook heerlijk op de bank zitten en er lekker door heen bladeren, laat het dan weten, dan zorgen we ervoor dat je er eentje ontvangt.


En dan ook nog een persoonlijk momentje vandaag, ons huwelijk is nu officieel volwassen. Precies 21 jaar geleden gingen Martin en ik samen het avontuur aan en we zijn nog steeds heel happy 🙂

We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe site vindt, en we zouden het leuk vinden als je een berichtje achter zou willen laten. Opbouwende kritiek is ook van harte welkom !

Ik wens je ALotteStampingFun

 

 

4 comments on “1 juni een mooie datum!”

  1. Lieve Lotte en Melinda, hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige website. Ik wens jullie heel veel succes en kom graag weer ’s bij jullie stampen. Liefs, Denise ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.